maandag 20 mei 2013

Bezoek beurs Antwerpen

Gisteren zijn mijn man, zoon en ik samen met Thea en haar man naar de beurs in Antwerpen geweest. Was voor ons bijna een thuiswedstrijd, ong 50 minuten riiden.
   Het was maar een kleine beurs, maar dat maakt niet uit!  
.
Deze keer heb ik veel kantjes gekocht, was er een eind doorheen. Bij een hele leuke stand in de tweede ruimte kochten we allebei oude gekantkloste kleedjes.  Dat was pas echt een aanslag op de portemonnee, maar ze zijn zo leuk dat we maar bleven zoeken in het bakje!
 Ook nog dun lindehout gekocht, ik maak nog steeds meubeltjes van hout van sigarenkistjes, maar dat ben ik beu, werkt niet altijd zo gemakkelijk!
 Verder nog twee workshopjes gekocht, een strandtas en een documentenmap, en een klein borduurwerkje van een kerstboompje. Dat wordt het volgende 10devandemaand borduurtje.
 Lucas kocht natuurlijk weer hondjes, en is van plan een hoekje met een hondenpension te maken. Foto's komen wel een keer langs...

Dus ik ben weer een tijdje van de straat.
4 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen Jolinda, vooral die kleedjes zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, en daar was ik eerst voorbij gelopen, echte schatten zijn dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jolinda, nu ik alles op foto's terug zie, begrijp ik dat je zeiveeeeeel gekocht te hebben. Je bent terwijl ik met iedereen stond te kletsen lekker aan het kopen geweest zeg!
  Zo'n dagje moeten we vaker doen!
  En die gekantkloste kleedjes he! Gaaaaafff!
  Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankopen Jolinda!

  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen