vrijdag 14 februari 2014

aankopen beurs Eindhoven

Afgelopen zondag was er beurs in het van der Valk hotel in Eindhoven. Ik heb Thea geholpen achter de kraam van Minidoor.  Het was druk, vooral smorgens en het begin van de middag. We waren met zijn drieen en dat was maar goed ook!
Ik vond dit een gezellige beurs. Af en toe was er tijd om bij te kletsen met Thea en Rob; de dag vloog eigenlijk om. (goed teken).

Tijdens het opruimen kreeg ik van Thea dit metalen bordje in mijn handen gedrukt. Ik vind m zo leuk dat ik die als eerste laat zien. Thea's dochter kreeg hem 1:1 voor haar verjaardag, en wij vonden het gelijk al een leuk ding.
Thea, bedankt voor het bord!

  


Op de beurs in Eindhoven heb ik hout gekocht, een verstekbakje met bijpassende zaagjes. (heb ik inmiddels ookal gebruikt en werkt super! Ben ik dus heel blij mee).
Afgelopen zaterdag was er een hobbybeurs in Heinkenszand, (20 autominuten voor mij). Alhoewel er veel kramen voor kaarten maken en scrapbook waren, had ik al gezien dat er twee kramen voor de miniaturen stonden. 
Bij het Tafereeltje heel veel trapspijlen gekocht en wat hang en sluitwerk voor het Franse huis, en bij Anja's handwerkatelier mooie borduurwerkjes, natuurlijk ook voor het Franse huis! Veel zin om aan te beginnen, maar eerst moet het kerstkussentje af! 
Het is gewoon leuk om me daarop te verheugen!

                                                                Het kussentje komt op een keukenstoeltje, het grootste vloerkleedje  in de salon, en het kleinere blauwe op de overloop boven.4 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen heb je gedaan, Jolinda! Nu weer sparen voor Rijswijk?

  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo bij elkaar op tafel is het een leuke verzameling Jolinda,
  En het bordje heb ik graag gemaakt voor je. Gemaakt van een bierblikje, gelijk een goede reden om die leeg te drinken (lol).
  Deze zomer kunnen we dus nog veel meer metalen bordjes maken.
  Groet, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi bordje Jolinda, dat heeft Thea weer goed gefikst, moet ze ons ook eens leren.

  leuke aankopen, zeer nuttig.

  groetjes willy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou Willy, je leest het, kom maar naar Limburg als we daar op vakantie zijn,en sparen, Helma? Zeer moeilijk met deze hobby!!
   Ik spaar wel lege bierblikken....

   Verwijderen