woensdag 2 juli 2014

Tekstbordjes

In de laatste nieuwsbrief van Minidoor stond een gratis printje van een tekstbord. Zowel het tekstbordje als de tekst spraken mij erg aan, dus heb ik deze uitgeprint,

Eerst op gewoon papier en daarna, om uit te proberen op printstof (zo noem ik het maar), omdat je niet ieder stofje zomaar in de printer kunt stoppen.

De tekst die ik op stof heb geprint was in eerste instantie het scherpst, maar toen ik die eenmaal had opgeplakt en en daarna had behandeld met blanke lak in een spuitbus, gingen de kleuren toch een beetje uitlopen. Had ik dat nou maar niet gedaan!


Op Facebook kwam ik nog een leuke Zeeuwse tekst tegen over opa en oma en die heb ik ook maar gelijk geprint. Helaas zijn door het formaat de letters moeilijk te lezen, maar ja, het gaat om het idee.

origineel
De knop daarboven is een Zeeuwse knoop, op dit moment is dit een rage, je kunt ze in allerlei vormen ed kopen: ringen, armbanden, bakblikken, fietsbellen, boeken, broches, noem het maar op!
 Dit is de originele Zeeuwse knoop. Vroeger werden ze door de wat rijkere boeren gedragen als boordknoop. Nu is het een gadget, maar wel een hele leuke!


1 opmerking:

  1. Leuk die teksten, enne ik vind het wel goed gelukt hoor. En die Zeeuwse knoop; wie als zeeuw heeft er geen????

    BeantwoordenVerwijderen