dinsdag 5 augustus 2014

Terugblik vakantie 2014 in Limburg.

Dit jaar hadden we de mazzel dat we nog op vakantie waren tijdens de St Rosa markt in Sibbe.
De voorgaande jaren zagen we nl altijd het bord langs de kant van de weg staan, maar dan viel deze markt net op de zondag nadat we thuis waren.
En ja, om dan weer dat hele eind terug te rijden......

De St Rosa markt is een brocante/ antiquiteiten/  rommelmarkt. Er waren ook verschillende kinderen die hun speelgoed verkochten,
Maar ook mensen die oude stalramen waarvan het glas kapot was, verkochten. Nou ja, je zal er maar net naar op zoek zijn.
Zo heerlijk om op zondagochtend daar rond te lo pen en te struinen. Alleen......
voor de prijs hoef je niet te gaan. Ik wil graag zinken emmers in de tuin, maar die kostten gewoon E30,. Vond ik dus echt te duur!

Maar ik kwam nog wel lege boeken tegen, wat ik erin ga maken weet ik nog niet, maar vond ze gewoon te leuk!
Ook het tinnen setje kon ik niet laten liggen.Ik zou ook nog laten zien wat ik geknutseld heb tijdens de gezamelijke knutselmiddag met Thea:
Ik heb een tafeltje van karton gemaakt voor de keuken van het Franse huis. En later tijdens de vakantie heb ik een workshopje van Thea gemaakt, was veel schuren, dus die is nog niet klaar.
En helaas nog niet echt naar mijn zin, ondanks het vele schuren. 
Maar dat komt nog wel goed, hoor, oooooiiiit!!
En verder heb ik regelmatig zitten haken aan de CAL deken, en ben ik  begonnen een trui te breien voor Hugo's oudste zoon. (was een speciaal verzoek van hem omdat ik vroeger al eens een vest voor hem gebreid had en hij dat zo lekker warm vond). Dus daar ging ook nogal wat in zitten, en natuurlijk, niet te vergeten, het vakantievieren!

 


3 opmerkingen:

 1. Jolinda, het tafeltje is erg mooi geworden zeg.
  Alleen dat juwelenkistje, joh wat heb je er nu mee gedaan, iets klopt er niet hoor, ben bang dat je verkeerde delen heb zitten schuren. Komt goed, help je wel een keer om het kistje opnieuw leven in te blazen.
  Hier het voorbeeldje:
  http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/minidoor/article29859349.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet het zelf ook niet, het pastte steeds maar niet, dus ik bleef maar schuren!
  Misschien maak ik m nog eens van karton, werkt ook wel prettig vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die stalramen hadden wij wel kunnen gebruiken, door de stormen en ouderdom / leeftijd moeten wij er nu een aantal vervangen. Leuk dat jij weer een aantal leuke spulletjes heb kunnen vinden.En het ladekastje is gewoon heeeeeeeeel erggggggg oud. Het zakt net niet in elkaar.
  Zo kun je het ook bekijken. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen