dinsdag 1 september 2015

Zomervakantie 2015.

Afgelopen zaterdag zijn we teruggekomen van een vakantie in onze eigen provincie.
Vanwege de vakantieplanning op mijn werk kreeg ik niet het aantal dagen die ik eigenlijk had willen hebben, dus zijn we op zoek gegaan naar een leuke camping in de buurt.

We zijn wel drie weken weggeweest, waarvan ik de eerste week heb gewerkt, en na het werk weer naar de  camping ging.
Zo werk je en heb je ook vakantiegevoel......

In november gingen we samen in de auto op zoek naar leuke campings, niet te ver van het werk, maar ook niet te dichtbij. We kwamen een leuke camping tegen bij, ik dacht Serooskerke, maar toen we goed om ons heen keken zagen we nog steeds de Sardijntoren, en we wilden niet teveel dingen van thuis zien.

Dus thuis nog eens verder gekeken en toen kwamen we een leuke camping tegen net buiten Gapinge, op weg richting Veere. Voor ons leuk, maar ook voor Lucas was er een slecht weer voorziening, met een TV , tafeltennistafel, voetbalspel ed.


De camping heet Hoekvliet, is een VeKaBo camping, netjes onderhouden, grote plaatsen en schoon sanitair. Wat ons betreft zeker een aanrader!

En zo kwamen we er ook achter hoe mooi onze eigen provincie en ons eiland Walcheren eigenlijk is!
Er is genoeg te fietsen, te wandelen (of gewoon luieren, haha).
We zijn een paar keer door het Veerse bos naar Veere gewandeld, Hugo en Lucas hebben daar een Italiaanse ijstent ontdekt. Zij zijn daar een paar keer geweest toen ik aan het werk was.
Verder ringrijden gezien, een oogstdag in Veere met echte oude tractoren, en een oude dorsmachine.
We kwamen een voetpad tegen waar je zo langs de akker- en weilanden loopt, langs de Veerse watergang richting Middelburg.
En ook hebben we eindelijk eens een bezoekje aan het Zeeuws museum gebracht, dat hadden we nog nooit gedaan, maar hadden we wel in het achterhoofd.
Natuurlijk mag een middagje strand (Breezand) ook niet aan het lijstje ontbreken, deze keer konden wij op de fiets; geen files op de N57 voor ons!
De langste rit die we deze vakantie gemaakt hebben, was met familie naar de Efteling; helaas begon het s avonds te regenen, en hebben we zeker de laatste week veel regen en onweer gehad.
Op de laatste dag van de vakantie zijn we naar Vlissingen Maritiem geweest, gezellige drukte was het weer.

Dat was in vogelvlucht een indruk van onze vakantie, we hebben het alle drie goed naar ons zin gehad. wie weet voor herhaling vatbaar, er zijn nog steeds dingen die we niet gedaan en gezien hebben.....Geen opmerkingen:

Een reactie posten