zondag 27 december 2015

Thea's adventkalender is af!

Afgelopen maand ben ik druk bezig geweest met Thea's adventkalender. Vanaf 1 december kwam er iedere dag een nieuwe opdracht online.  De eerste week kon ik het nog goed bijbenen, dacht er zelfs nog over om tussendoor aan de Actionhuisjes te gaan werken.
Al gauw bleek dat dat een illusie was, want als je eenmaal een achterstand hebt......

Ik heb een paar items weg gelaten, enerzijds omdat ik daar de spulletjes niet voor had en anderzijds omdat ik die niet vond passen bij mijn sfeertje.

Ook vond ik de kist te groot, ging ik m verkleinen, bleek een dag later dat er een kerststal in moest komen. Ik heb m toch maar zo gelaten en de kerststal er niet bij  gedaan. ( in mijn echte huis staat ie dit jaar ook niet omdat we sinds kort twee katten hebben).

Ook bij dit project heb ik het brocante sfeertje weer doorgevoerd, vindt dit zo leuk, ik kan bijna niet anders...... haha.
Waarschijnlijk laat ik het tafereeltje het hele jaar staan, de kerstitems zitten er wel in, maar niet overdreven veel,zo kunnen we er nog langere tijd van genieten. Samen met Arlette hebben we nog een middagje kunnen knutselen, (helaas kon Jacoline van ons poppenhuisgroepje niet).
Die middag zijn we bezig geweest met de kerstverlichting in het doosje, was leuk om te doen, maar niet makkelijk zonder de juiste lijm!
 


Thea, bedankt dat je mij ( en anderen) zo lekker hebt bezig gehouden, ik vond het weer heel leuk om mee te doen! (volgend jaar weer????).....

2 opmerkingen:

 1. Jolinda,
  heel leuk dat je ook dit jaar weer meegedaan hebt aan mijn Adventskalender. Hierdoor is het voor mij ook leuk om het uit te schrijven. En helemaal leuk om te zien dat je door bent gegaan, waar anderen na 1 week al in de gaten hadden het niet bij te kunnen houden en afgehaakt zijn....

  En wat betreft volgend jaar.....
  Ik heb al wel weer een idee, maar ik denk dat het in een ander vaatje gegoten gaat worden, maar hier hoor je nog over.....

  Groet, Thea

  BeantwoordenVerwijderen