maandag 27 juni 2016

Bank van pallets.

De trouwe lezers van mijn blog zullen nog weten dat ik vorig jaar begonnen ben met het schilderen van pallets.
Ik zag bij mijn buren dat zij bezig waren met een bank in de tuin te maken van pallets. Wij hadden al jaren van die sfeerloze plastic stoelen (zitten wel lekker, maar ziet er niet uit). Ik ben ze spuugbeu.

Dus aan de buren gevraagd hoe ze aan pallets kwamen en toen kreeg ik hetgeen overbleef.
Naar de Gamma voor verf, kwasten hadden we nog, en toen druk gaan schilderen. Helaas werd het na een tijdje minder goed weer en tijdens de mooie dagen die toen nog kwamen, moest ik ook het dakterras nog schilderen. Het onderhoud van het huis heeft dan toch voorrang......

Zo werd het winter, die ging voorbij en gelukkig werd het wederom mooi weer zodat ik verder kon met de pallets. Eigenlijk was ik al een eind klaar, nog een paar uurtjes moest ik schilderen en toen kon Hugo ze in elkaar zetten.

Daarna ging ik op zoek naar kussentjes en heb ik online grijze stof besteld. die was er al snel, waarna ik achter de naaimachine kon kruipen om de hoezen te maken.
Ik heb de kussens van die lelijke stoelen gebruikt; had ik daar gelijk een mooie bestemming voor; anders zou ik weer dubbele kussens in de schuur hebben liggen.


Bij de Intratuin kwamen we een tijd geleden een honingraat tegen, gemaakt van hout. Die vonden we allebei zo leuk dat we die ook maar hebben meegenomen. Zo had Hugo ook weer iets te doen.......

Dit zitje is pal op de zon, dus als het erg warm is, zitten we hier nooit.
Maar vlak achter de keuken hebben we de meeste schaduw, dus sinds een paar weken staat daar nu een heerlijke lounge bank, waar we inmiddels ookal heel wat uurtjes hebben doorgebracht.

Nu dus maar hopen op een mooie zomer! ( hier in Vlissingen hebben we, vergeleken met de rest van Nederland mazzel: de meeste zonuren en wij hebben maar weinig van dat gekke weer gehad). Dat mag van mij zo blijven hoor!1 opmerking:

  1. Een leuk hoekje geworden Jolinda. Je bent effe bezig geweest, maar dan heb je ook wat!

    BeantwoordenVerwijderen