dinsdag 17 oktober 2017

Aankopen beurs Rijswijk okt 2017.

Afgelopen weekend was het weer beurs in Rijswijk en heb ik Thea en Rob geholpen achter de kraam.
Inmiddels wordt dat weekend al echt een feestje.....
Eerst samen met Arlette op zaterdagmorgen vroeg weg; alleen maar kletsen in de auto, dan Thea, Rob en Daphne weer zien en daarna de hele dag door mooie spulletjes verkopen en ervaringen delen met andere liefhebbers van de hobby.

Niet te vergeten het uit eten op zaterdagavond. Ik heb voor het eerst spare ribs gegeten (ben niet zo van het kluiven), maar het was heerlijk!

Dit weekend was er in de andere hal van de Broodfabriek gothic en fantasy beurs. Sommige bezoekers van deze beurs deden ook een rondje over de poppenhuizen en miniaturenbeurs.
Ze zagen er echt mooi uit!
We hebben zelf ook een rondje gelopen over de gothic en fantasybeurs. Voor ons een happening; is weer eens een andere sfeer!

Eigenlijk heb ik dit keer niet veel gekocht: heb ook niet veel nodig, maar dat wat ik gekocht heb, komt zeker wel van pas.
De fotolijstjes komen in de salon van het Franse huis; het matje komt in het zomer kijkkastje, en het lint komt bij de voorraad, voor ooit; net als de houten kralen.

En de bordjes zijn voor de heb; maar die komen altijd wel van pas.

4 opmerkingen:

 1. Weer leuke aankopen gedaan, Jolinda! groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was zeker een gezellig weekend, dank je wel voor je hulp

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleine aankopen en er lekker van gaan genieten.
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hadden het al over de aankopen gehad, maar ik had ze nog niet gezien. Die 'mat' staat vast erg leuk in het kijkkastje xD
  En het was weer erg gezellig in de auto (a)

  BeantwoordenVerwijderen