maandag 7 oktober 2013

beurs Rijswijk

Afgelopen weekend was er weer beurs in de Broodfabriek in Rijswijk.
Minidoor stond er voor de tweede keer en Jenny, Rob en ik hebben Thea geholpen achter de kraam. Het was een super gezellige beurs en we hebben veel mensen langs zien komen ( en stoppen bij ons om te kopen).


Tussen de bedrijven was er ook tijd om even naar het toilet te gaan. Maar mijn rondje toilet duurde altijd lang, want ja, dan loop je langs alle kramen en dan zie je al dat moois! Dus dat werd lekker snuffelen en inspiratie opdoen, snel portemonnee halen en terug om te gaan kopen!


Ik ben vooral heel blij met de loep, kan ik op de bank zitten als ik hele fijne handwerkjes wil gaan doen.
Voor mijn man kocht ik een workshopje bij Ericsons Miniaturen van een ouderwetse radio. Hij heeft om ruimte voor mij te maken op de hobbykamer zijn oude radio's allemaal weg gedaan, dus ik vond dit wel een passend kadootje voor hem.
Voor mijn zoon heb ik een hondenmandje gekocht, die kan hij in zijn tafereeltje van zijn hondenpension zetten.
Ze waren allebei erg blij met hun kadootjes.
Verder heb ik hout gekocht, knutselhoutjes, stof, een kaart met afbeeldingen om bv tegeltjes van te maken en borduurstof, 20 draads. ( dat wordt wel voor later hoor, als ik meer ervaring heb met borduren).

Al met al een heel leuk en geslaagd weekend!

4 opmerkingen:

 1. Wat heb je een mooie aankopen gedaan Jolinda. Ik kan me voorstellen dat een loep met miniborduren heel praktisch is.
  Wat is dat plaatje (koperkleurig) dat achter de loep staat?
  groetjes, Krin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een plaatje koperfolie ( ik geloof dat het zo heet). Ik wil dat gaan gebruiken ipv blik. Ben benieuwd of het te schilderen is, maar dat ga ik tzt uitproberen.

   Verwijderen
 2. Mooie aankopen heb je gedaan, Jolinda! Van de loep en borduurstof zul je veel plezier heben met borduren.! je koopkastje ziet er leuk uit zo ingericht!
  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag Jolinda! En natuurlijk nogmaals mijn grote dank voor je hulp dit weekend. Behalve praktisch ook heel gezellig geweest!
  Liefs, Thea

  BeantwoordenVerwijderen