zaterdag 19 oktober 2013

impressie van onze herfstvakantie

Afgelopen week zijn we een weekje weggeweest, samen met mijn jongste broer, schoonzus, hun zoontje, en een nichtje (dochter van mijn oudste broer, een echt familieuitje dus).

We hadden deze keer niet zo'n actieve vakantie, het eerste weekend regende het veel, dus dat betekende gedwongen binnen zitten. Ook niet erg hoor... Gezelligheid kent geen tijd, zullen we maar zeggen.
Wel nog een aantal keer gewinkeld, moet ook altijd even gebeuren tijdens zo'n vakantie.

Op een dag toen het weer wat beter werd, gingen de mannen naar een garage verkoop bedrijf vlak over de grens in Duitsland, mijn schoonzusje en nichtje bleven met ons neefje op het park, zodat hij een beetje kon bijtanken, tja, vakantievieren gaat je niet in de koude kleren zitten, als je nog zo jong bent.

Lucas en ik hebben fietsen gehuurd, knooppuntenkaart gekocht en er lekker op uitgetrokken.
Zo kwamen we langs een boerenmuseum en daar natuurlijk alles op ons gemak bekeken. Was een heel leuk museum, precies zoals men vroeger leefde.
Er zaten daar op de muur tegeltjes die wij vroeger op de boerderij hadden, in de oude keuken. Dat vond ik frapant om te zien!

De volgende dag met zijn allen naar het bos, veel eikeltjes, bladeren en takjes opgeraapt en meegenomen. Er stonden ontzettend veel paddenstoelen, ik bleef fotograferen!
            Het was een wederom een leuke vakantie!


2 opmerkingen: