maandag 7 april 2014

DHN show april 2014

Zaterdag zijn we samen met Thea, mijn zus Irna en onze mannen en kinderen naar de beurs in Apeldoorn geweest. Dit was voor mij de eerste keer; en ik heb mijn ogen uitgekeken!
Wat is daar veel te zien en dan waren er veel buitenlandse standhouders niet....
Het was niet zo heel druk, maar daardoor hebben we wel overal lekker goed kunnen kijken en ideetjes opdoen.

Ik dacht dat ik niet zoveel had gekocht, maar nu ik alles heb neergezet voor de foto is het toch nog aardig wat. Nou ja, ben ik weer een tijdje van de straat, zal ik maar zeggen!


Het ornament komt in de salon van het Franse huis, de bloempotjes natuurlijk ook, maar eigenlijk zou ik die willen namaken. (uitdaging voor later).
Zo ook met de bordjes, ga het gewoon es proberen...
Verder behang gekocht wat ik echt niet kon laten liggen, veel te mooi!

En Tilda stofjes, kan ik ook niet zomaar aan voorbij lopen.


Het boek kralen breien is geen miniatuur, maar er is in de familie van mijn moeders kant een kralentasje van mijn oma waar ik helemaal gek van ben. Helaas heeft mijn tante het georven en zal het bij een van haar dochters terecht komen.
Toen mijn zussen en ik trouwden heeft mijn moeder het tasje erafgehaald en aan de beugel een nieuw tasje gemaakt van de stof van onze jurk(en).
Alleen al de beugel ervan is schitterend.    Helaas heb ik geen foto ervan.
Maar als ik ooit nog es veel tijd over heb, ga ik zeker zo'n tasje breien!


Voor de kinderen was er de mogelijkheid om een beertje te maken en mijn nichtje en mijn zoon hebben allebei een beertje gemaakt.
Leuk om ze beiden zo geconcentreerd bezig te zien.
Dit is het beertje wat Lucas heeft gemaakt. Hij had er veel plezier in en kon niet wachten tot het tijd was om aan de slag te gaan.
4 opmerkingen:

 1. Jij bent lekker geslaagd e ja ik weet nog dat ik de eerste keer ook mijn ogen uit keek op de bursmaar dat is al heellanggeleden.

  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je zo genoten hebt van de beurs, ik kan mij voorstellen dat je je ogen uitgekeken hebt! Je hebt ook heel leuke aankopen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het was super gezellig, veel gezien, en veel gelachen (met de mannen dan).

  BeantwoordenVerwijderen