maandag 6 oktober 2014

Aankopen beurs Rijswijk.

Afgelopen weekend was het weer beurs in de Broodfabriek in Rijswijk. Wederom heb ik Thea en Rob geholpen achter de kraam. Ook hun dochter kwam zaterdag een paar uurtjes helpen. (leuk je weer gezien te hebben, Daphne!).

Bij tijd en wijle hadden wij het lekker druk, konden we goed bezig blijven zo.
Ook was er tijd om heel af en toe zelf een rondje door de hal te lopen, en natuurlijk ook het een en ander aan te schaffen.


Het hondje op de voorgrond is natuurlijk voor mijn zoon: hij was zo lief om er eentje weg te geven. (zie mijn vorige blog). 
Mijn mooiste aankopen zijn toch wel de drie stoeltjes; een ervan komt in de keuken van het Franse huis, wel wil ik hier het geborduurde kussentje voor gebruiken. Hoe ik dat ga doen, weet ik nog niet. 

De schilderijtjes, het serviesje en het plantje komen ook in de keuken te staan, de lijstjes worden ook voor het Franse huis (eigenlijk wordt alles voor het Franse huis........

Ook nog plaatjes Triplex gekocht om meubeltjes te maken en nog veel meer andere dingen. Ideeen genoeg weer!!

      De man van deze lijstjes deed alles in de uitverkoop, dus dan voel je je gedwongen om toch wat extra's mee te nemen he?


s Avonds kropen Thea en ik nog even achter de computer en heeft ze mij uitgelegd hoe ik foto's kan verkleinen en er dan "hele leuke dingen mee kan maken",  (maar houd dit blog maar in de gaten; ik zei het al: ideetjes genoeg).....  

Bedankt, Thea, ik heb weer genoeg te doen, heb er zin in!               


 


1 opmerking: