woensdag 25 februari 2015

Aankopen modelbouwbeurs Zeelandhallen in Goes.

Afgelopen weekend was er modelbouwbeurs in de Zeelandhallen. Dit is ieder jaar in het derde weekend van februari en sinds een jaar of drie gaan wij daar naartoe.

Alles staat verspreid over 3 hallen; in de eerste hal een paar stands met poppenhuizen en miniaturen en alles met treinen en treinbanen.
In de tweede hal de modelbouwers van de boten, (ook heel mooi en knap gemaakt), en voor de kinderen is er gelegenheid om te varen met de boten in een groot basin. ( jammer genoeg heb ik er geen foto van gemaakt).
In de derde hal wordt de Lego en Playmobil tentoon gesteld. Mijn gezelschap vertrok al snel naar de derde hal, zodat ik in de eerste eens goed rond kon snuffelen.

Bij de kraam van het Tafereeltje kwam ik al gelijk malletjes tegen om nog meer servies te kunnen maken. Helaas geen kleine bordjes, maar er zijn de komende tijd nog een aantal beurzen, dus die kom ik heus nog wel tegen!!

Vooral die tulband vind ik geweldig. Daar ga ik de komende tijd zeker mee aan de slag.....
En natuurlijk ga ik een pastamachine kopen, anders wordt bordjes maken wat lastig....

Verder vond ik van Revell aqua verf, ik weet alleen niet of deze ook voor Fimo is, dat wist de verkoper me niet te vertellen, maar dat ga ik ook uitproberen.

O ja, de kassa kwam ik ook nog tegen, kon ik niet laten liggen hoor!


Ook nog een paar wat handzamere lijmklemmen kunnen kopen, de kleine zijn soms gewoon te klein, vooral als je meubels gaat maken. Vaak pak ik dan de grote uit de bouwmarkt, maar die zijn weer te groot. ( het is ook nooit goed, he?).

Ik denk dat ik daar wel veel plezier van zal hebben....


Toen liep ik langs een kraam waar een mevrouw scharen verkocht.
Ze vertelde dat je er alles mee kan knippen: blik, stof, papier, fineerhout, karton, zonder dat de schaar bot of gammel wordt.

Je kunt m zelfs als snoeischaar gebruiken!
Ik ben benieuwd, ga dat de komende twee dagen eens uitproberen, ben lekker vrij, dus even wat meer tijd.

3 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen Jolinda,
  Veel plezier de komende 2 wkn met het fimo├źn
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga de zeelandhallen onthouden, Jolinda, verhoudingsgewijs dichtbij en kennelijk groot genoeg.
  Bedankt voor die informatie.
  Je hebt leuke aankopen gedaan, lekker aan de gang met de fimo. Succes.
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op 8 en 9 mei hebje er ook nog een, die is nieuw, maar dat had ik je al doorgestuurd. Deze is ook wel heel leuk, weer es een nieuwe kraam erbij.

   Verwijderen