woensdag 24 februari 2016

Een middagje samen geknutseld.

Deze week is het hier in Zeeland voorjaarsvakantie, en die zijn we goed aan het benutten. Afgelopen weekend was het modelbouwbeurs in de Zeelandhallen waar we naartoe zijn geweest.

Maandagmiddag naar het Polderhuismuseum in Westkapelle en vanmiddag gaan we naar het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp. Lucas gaat op school een presentatie houden over de tweede Wereldoorlog, dus zijn we bezig om informatie te verzamelen.

Gistermiddag hadden Irna en ik afgesproken om weer samen te gaan knutselen, en zijn we begonnen met de kast. Ik heb de planten van het tafereeltje klaar, dus mag ik aan iets nieuws beginnen.

kastje van mij

kastje van Irna


Irna begon alvast met het schilderen van de kozijnen van haar huis, terwijl ik de onderdelen van de kast uitsneed. ( tegenwoordig gebruik ik balsahout, vind ik fijn werken).

s Avonds hadden we contact via whats app en toen vertelde ze dat ze de creme kleurige witte raamlatjes mooier vind. Dus dat werd schuren en opnieuw schilderen.

Vicky ging verder met haar babykamertje; ze ging eerst het bedje schilderen, het plafond  en de wanden in het kastje, maar hier was ze niet tevreden over, dus die gaat ze nog opnieuw doen.
Daarna begon ze aan het vloertje, en die heeft ze af gekregen.Lucas heeft op de modelbouwbeurs een kart gekocht die hij in elkaar heeft gezet.


En zo hadden we een gezellige middag met zijn allen op mijn hobbykamer, waar we met wat passen en meten net met vier personen allemaal een tafel en stoel tot onze beschikking hadden.

Irna, Vicky en Lucas bedankt voor de gezellige middag!
Doen we in de meivakantie weer een keer, hoor.


2 opmerkingen:

 1. Giornate impegnative!!!
  Belle le finestre (forse il colore un po' scuro ma devo poi vederle in quale contesto saranno), sono invece curiosa di vedere come sarĂ  il mobile finito.
  Sul kart ci sta il Big Jim?
  BUON TUTTO ^__^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jolanda, je moet nu wel je hobbykamer opruimen, zodat ik in de meivakantie ook kan aanschuiven hoor! Leuke dingen gemaakt.
  Gr.Thea

  BeantwoordenVerwijderen