maandag 17 september 2018

Zomerproject 2018.

In mijn vorige blog over de vakantie schreef ik dat ik op de camping tijdens een dag regen in de voortent bezig was met een zomerprojectje.
Deze is bedacht door Thea en inmiddels is het project afgerond en de prijsuitreiking voorbij.

Helaas heb ik niet de originaliteitsprijs gewonnen, maar wel de prijs voor de meest gemaakte workshopjes. Ook verzon ik er zelf nog een paar strandstoelen bij, lastig om te maken, maar het is gelukt!

Ik vond het een leuk project om 9 weken mee bezig te zijn, voor mij qua tijd en tempo goed te doen, en ik kon mijn eigen ideeen (en spulletjes die ik al had, maar in de kast lagen) er ook in kwijt.

               
                  
                                                                                             

                                           En dit is het origineel.
Op het blog van Thea staan de andere inzendingen:
www.thea65.blogspot.com

2 opmerkingen:

  1. Wat is je strandkotje leuk geworden, Jolinda! Volgens mij moet je ook wel vaker aan de (Zeeuwse) kust geweest zijn om te zien hoe sprekend het lijkt :)
    Btw ik vermoed dat een 'binnenscene' sowieso lastiger te beoordelen en vergelijken is, met een (brood)plank waarop je alles beter ziet. Maar who cares, jij hebt weer een heerlijk zomers kijkkastje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jolinda. Je kotje is leuk geworden. Zoals je al eerder schreef, het is een opslaghutje. Je bent bij je oorspronkelijke doel gebleven en ook leuk daarom om te zien dat je de verschillende opdrachten toch erin hebt kunnen verwerken....

    BeantwoordenVerwijderen