maandag 20 april 2015

Beurs Spijkenisse

Gisteren heb ik Thea geholpen op de beurs in het Carlton Oasis hotel in Spijkenisse. Dit is een kleine, maar gezellige beurs.

We hebben het vooral s morgens  lekker druk gehad, weinig tijd gehad om bij te kletsen. ( s middags wel hoor).
Toen was er voor ons beiden tijd om even een rondje te doen en te praten met medestandhouders.

Ik was op zoek naar een behangetje voor het Brocante huis; dit heb ik gevonden, hoop alleen dat ik genoeg heb gekocht....... Maar zo niet, dan kan ik het alsnog bij kopen.

En in de keuken wil ik graag een aga cooker; in de tijd dat ik met miniaturen bezig ben, daar al zoveel over gehoord, en nu heb ik de kans ervoor.

 

Het liggende behangetje komt in de woonkamer, is een neutraal en rustig behangetje.
Het staande behangetje heb ik voor het Franse huis gekocht ( en ik vind m mooi, dus ook voor de heb, haha).

Naar de schaal heb ik in Ulft al staan kijken,  (maar gezien mijn budget heb ik het toen niet gedaan). Maar daar krijg je natuurlijk spijt van, dus nu heb ik m gehaald, of eigenlijk gekregen van Thea, voor de hulp op de beurs.
Dank je wel Thea en graag gedaan hoor!

Ik heb zo het idee dat ik tijdens de volgende beurs weer een schaal ga halen (bij Fennicole Miniatures). Ze heeft zoveel mooie dingen!


2 opmerkingen:

  1. mooie AGA cooker - omdat mijn keuken in de Kostschool groot is wil ik mijn eigen variant van deze uitvoering gaan maken. Ik ben er zelf ook weg van! En de schaal.... het is je gegund, zonder hulp is het anders toch afzien met 4,50 m beurstafel. Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen