zaterdag 4 april 2015

Samen geknutseld

Gisteren kwam mijn zusje Irna samen met haar oudste dochter Kelly een dagje knutselen. Ongeveer eens in de vijf weken spreken we samen af.
Nu kwam het zo uit dat het Goede Vrijdag was en de kinderen dus vrij waren. Kelly had tijd en zin om mee te komen, en zij ging verder met haar borduurwerk. Ze heeft een aantal patronen van poohbeer die ze op een grote lap gaat borduren. Hoe groot de lap is, weet ik niet, maar ze is er nog wel even mee bezig, denk ik.
Als klein meisje was ze gek van Winnie de Pooh, dus leuk om dit dan nu te borduren.

Lucas wilde broden en cupcakes van de silk foam klei maken, maar het lukte hem niet en hij ging al snel verder met hout bewerken ( een punt aan een stok maken).
Tussendoor deden Kelly en Lucas nog een kaartspelletje, even wat anders doen!

Irna heeft nog meer bordjes van Fimo gemaakt en ze daarna beschilderd, meer foto's hiervan zal ze op haar eigen blog zetten......
En ik?
Ik heb iets zitten maken waar ik niets over kwijt wil, voorlopig althans, en heeeel veeel draadjes afgehecht voor een spreitje, (logje volgt als het spreitje klaar is), en als ik daar tureluurs van werd, breide ik een paar toeren aan een blok van de zeeuwse meebrei deken. Als ik de eerste serie blokken klaar heb, plaats ik een blog ervan.

En zo ging de dag weer erg snel voorbij, tot de volgende keer!


3 opmerkingen:

 1. Jolinda, wat flauw dat je niet wil vertellen wat jij gemaakt heb zeg!
  Maar wel weer gezellig zo'n dagje, ik was ook vrij, maar waarom woon je toch zo ver bij me vandaan, anders was ik ook gekomen.
  Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je maakt me wel reuze nieuwsgierig


  willy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het was inderdaad weer een heel gezellig dagje, zo met zijn viertjes. Heb veel gedaan.....enne ik heb het stiekeme werkje gezien.....wordt heel erg leuk. Nog ff geduld.

  BeantwoordenVerwijderen