maandag 18 februari 2019

Aankopen beurs Rijswijk februari 2019.

Helaas is de voorjaarsbeurs in Rijswijk alweer voorbij.
Ik heb weer Thea en Rob geholpen achter de kraam van www.minidoor.nl; het was druk, maar later op de dag was er tijd om even een rondje te lopen over de beurs.

Ik wilde lampjes voor de salon van mijn Franse huis; zag wel een leuk lampje bij de kraam van Heidi Ott, maar helaas: daar was er maar een van.
Thuis had ik al naar workshopjes van Bindels Ornaments www.bindelsornaments.nl gekeken, maar dat was net niet helemaal wat ik zocht.
Dus zaterdagavond samen met Thea foto's in het boek zitten bekijken en op de website van Bindels, en zo hebben we de kroonluchter uitgeplozen en getekend, nummers van de ornamenten opgeschreven zodat ik die zondag kon gaan kopen.

En nu nog moed en tijd verzamelen om de lampjes te gaan maken.
Het stolpje met klokje komt natuurlijk op de schoorsteenmantel in de salon van het Franse huis, maar ik wil een mooiere wijzerplaat en iets minder goud...
Het kleinere stolpje komt ook in de salon te staan; heb nog genoeg kastjes e.d. te vullen....

Tja, en het handwerkpakketje?
Dat is een projectje van Thea wat op 8 maart start; het patroontje zit er niet bij, dus ..... dat blijft nog een verrassing!
Zomaar een collage gemaakt van de kraam van minidoor; op het bedje liggen spreitjes die ik gehaakt heb.


2 opmerkingen:

  1. Hey Jolinda, dus toch met Bindels ornamentjes. Stoer om het zelf te gaan doen :) Het stolpje met de klok lijkt me nu al prachtig voor zo ver ik kan zien; foto's zien altijd net iets te klein voor mijn ogen helaas :')

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk verslag Jolinda,
    Bedankt voor je hulp en het was zaterdagavond gezellig om even samen in het boek van het Franse Huis te kunnen duiken. Ik ben benieuwd of het lampje gaat lukken zoals we het uitgetekend hebben...
    Groetjes, Thea

    BeantwoordenVerwijderen